PMR logo standard

Persondatapolitik

Persondatapolitik for Petersminde Rideklub Mørkøv (efterfølgende betegnet som PMR).  

Som dataansvarlig forpligtet PMR sig til, at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst, gør brug af PMR og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved slagskyggers behandling af dine personoplysninger.
PMR behandler personoplysninger om dig, i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

 1. Hvornår indsamler og anvender PMR dine personoplysninger?
  PMR indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
  1. Når du indmelder dig som medlem, eller udøver medlemsaktiviteter
  2. Når du tilmelder dig som medlem af PMR, eller ønsker at gøre brug af PMR’s arrangementer, indsamles personoplysninger om dig for, at kunne administrere dit medlemskab. 

  Ligeledes bruges dine oplysninger for, at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud, samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer foranlediget af PMR.

  I denne forbindelse indsamler PMR alene nødvendige oplysninger om dig, som er:
  Navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse.

  Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem og accepteret, at PMR må opbevare disse oplysninger ifm. klubregi.
  Denne accept kan fx. være i form af tilbagemelding og accept via e-mail.

 1. Hvornår videregiver PMR dine personoplysninger?
  PMR kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, der omhandler dig.

  Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet:
  – Hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.
  – Oplysninger om navn og evt. adresse/e-mail vil også kunne videregives, i forbindelse med ridestævner og andre aktiviteter foranlediget af PMR.
 1. Hvordan beskytter PMR dine personoplysninger?
  PMR har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. PMR’s sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende vurderet for, at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. I praksis er det ikke muligt, at etablere 100 % sikkerhed, og PMR kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå PMR’s sikkerhedsforanstaltninger for, at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 1. Hvilke rettigheder har du?
  Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som PMR opbevarer om dig, kan du rette henvendelse til klubbens formand. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger PMR gemmer om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode PMR om, at tilrette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du, til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos PMR er betinget af, at du afgiver de personoplysninger du bliver bedt om af indehaveren af PMR, der er nødvendige for at registrere dig som medlem i PMR. Du kan anmode om, at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald kan PMR ikke tilbyde dig de services, der er nødvendige for, at være aktiv deltager i klubben.
 1. Hvor længe opbevarer PMR  dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse?
  Hos PMR gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for, at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om og så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af PMR, eller i så lang tid det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt PMR som dataansvarlig og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholdes disse oplysninger, så længe PMR er forpligtet hertil.
 1. Henvendelser og spørgsmål
  Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.

  Henvendelse: PMR v/formand Paul Johnsen, tlf. 40 50 04 04

Adresse:
Petersminde Ridecenter v/ Inge og Alex Birksted

Skamstrupvej 20B
4440 Mørkøv

Kontakt:
Telefon +45 59274156
E-mail: birksted@petersminde.com
Vi er også på FACEBOOK

Betaling:
Reg. nr. 3409 Konto nr. 7864833
MobilePay: 777676
Cvr. nr. 71032353

Copyright © Petersminde Ridecenter.